JouniM

Vihreät ristiretkellä autoilua vastaan

Näkyy vaalit olevan lähellä.Vihreät ovat aloittaneet järjestelmällisen hyökkäyksen autoilua vastaan. Vihreillä on aina sielua lähimpänä toisen ihmisen vapauden riistäminen ja väestön sullominen kommuuneihin asumaan.

Teen aloitteen: Laitetaan Vihreille erityisvero jolla kustannetaan heille heidän vaatimat erikoispalvelut, me autoilijat maksamme jo aivan riittävästi. Lisäksi polkupyörille pakollinen vuotuinen käyttömaksu jonka tuotolla rakennetaan ja ylläpidetään kevyenliikenteenväylät.

Kaikkein huvittavinta on se että piakkoin auto on se kaikkein ympäristöystävällisin liikennemuoto. Ilmeisesti vihreät eivät näe tulevaisuuteen, tai sitten kyseessä on todellakin se vapaan mielen kahlitseminen, jota veli Stalinkin aikoinaan koitti harjoittaa...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Lauri Korhonen

Yhden totuuden reservaatti voitaisiin perustaa.

Martti Laines

Olisi kyllä mielenkiintoinen koe. Jostain joku ahvenanmaan kokoinen pläntti, johon fanaattiset vihreät voisivat asettua rakentamaan unelmayhteiskuntaansa itse tuottamallaan lisäarvolla ja veroilla. Me muut voisimme BB-hengessä katsoa kehitystä telkkarista.

...tai; kaikki maailman vihreät yhtykää, ja perustakaa uusi vihreä israel

:)

Lauri Korhonen

Tarkoitatko oma onnela ilman häiritseviä pers look'eja ja muita?

Paikka jossa päivisin keskityttäisiin byrokratian pyörittämiseen eli lisäämiseen. Iltaisin harrastettaisiin Parempaa Kulttuuria ja chillailua.

Holy smoke kuulostaako taivaalta?

Luulisin että tilanne olisi pitkälti win-win.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Vihreät tavoittelevat julkisen liikenteen parantamista, liikenteen kokonaispäästöjen pienentämistä ja tarpeettomien autojen pitämistä poissa ydinkeskustoista. Autolla liikkumista ei ole kielletty.

Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen

Aivan, ja hokevat mantraa - eivätkä näe että murros on jo tulossa jolloin autoilu tulee entistä ympäristöystävällisemmäksi. Nyt tärkeintä olisi tuntuvat verohelpotukset ympäristöystävällisten (lue biometaani) autojen myynnin vauhdittamiseksi KOKO maailmassa, eikä pelkästään täällä mäntykangasmetsien, kuusikoiden ja koivikoiden keskellä...

Martti Laines

>julkisen liikenteen parantamista,

verorahoilla, suoraan on myös sanottu, että autoliikennettä lisää verottamalla

>liikenteen kokonaispäästöjen pienentämistä

ihan ok tavoite, mutta kun Suomen osuus maapallon liikennepäästöistä on jotain promillen kymmenyksiä, on järjetöntä kurjistaa suomalaista veronmaksajaa ideologisilla rajoituksilla ja maksuilla. Suomen liikennepolitiikaa tuskin moni kiinalainen tai intialainen kuitenkaan pitää esimerkkinään. ja samaan aikaan kun tämänkin vastauksen kirjoitin avattiin kiinassa uusi terästehdas.

>tarpeettomien autojen pitämistä poissa ydinkeskustoista.

ei ole olemassa tarpeetonta liikennettä. tämä vaatimus muistuttaa neuvostoliittoa tai muuta totalitääristä järjestelmää, jossa valtio tietää tarpeesi ja tarpeettomuutesi

>Autolla liikkumista ei ole kielletty.

vaatimukset uusista kävelykaduista, manskun potkukelkkakaistoista, autottomasta keskustasta ei oikein tue tätä väitettä

Lauri Korhonen

Höpsistä Uimonen.

Todista kuinka ruuhkamaksut pitää tarpeettomat autot pois ydinkeskustasta.

Vai muuttuuko tarpeeton auto tarpeelliseksi siinä vaiheessa kun sen omistaja maksaa suojelurahaa? Saastuttava auto saasteetomaksi ja ruuhkat näkymättömiksi?

Hui hai. Kuulostaa aivan taikatempulta Vihreiden tapaan.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Nuo tavoitteet muuttuisivat paljon uskottavimmiksi, jos tavoittelisitte yksiselitteisesti tietyllä mittarilla mitattujen matkustajakohtaisten päästöjen tai energiankulutuksen vähentämistä ja samat mittarit ja vaatimukset koskisivat kaikkia liikennemuotoja.

Toimituksen poiminnat